Izbornik

Ivana Kovač ide dalje! Sljedeći na popisu je vodički CMC festival

Ljubav je mnogima neiscrpna tema, a opjevala ju je i Ivana Kovač nebrojeno puta baš kao i u novoj pjesmi “Idemo dalje” koja ima jedan tužan tekst, ali je upakiran u zaista pozitivnu melodiju, stoga ju je publika već i prigrlila. 

Pjesmu će izvesti na CMC festivalu u Vodicama gdje je već nastupala i gdje se osjeća kao doma.
“Ovoga puta imam optimističniji naslov pjesme, iako je pjesma tužna. Fedor Boić je opet radio glazbu i aranžman dok je Nenad Ninčević radio tekst. Ljubav je jadna ostavljena u ovoj pjesmi i uvijek će biti ostavljenih žena, kao i općenito ljudi koji pate. Ovo je igra riječi i tu je Neno pravi majstor pa ovu ljubavnu temu može napisati na bezbroj načina”rekla je Ivana Kovač.

Za pjesmu će uskoro snimiti i videospot, a do tada očekuje je nastup na CMC festivalu gdje će na pozornicu dovesti i duh 80-ih godina.
“Dijete sam osamdesetih godina i što se tiče glazbe najviše volim glazbu 80-ih, volim taj retro prizvuk i vraća me u vrijeme kada je sve bilo super, odnosno bezbrižnije. Volim te harme 80-ih, aranžmane i tad je bila ona prava hrvatska zabavna glazba koju obožavam”istaknula je.