Izbornik

Popularni Ljubavnici upoznali lijepu Dalmatinku s kojom dolaze na CMC festival

Ponekad je tek mala sitnica potrebna kako bi povjerovali u tvrdnju da doista postoji sudbina. Upravo se to dogodilo Ljubavnicima, popularnom hrvatskom bendu koji broji na desetke milijuna pregleda na YouTubeu.

Od početka karijere im je krenulo, a sada ih je put odveo u Split i Trogir gdje su snimali spot u društvu mlade splitske glumice Katarine Nikšić. U pitanju je spot za pjesmu “Lijepa ženo Dalmatinko”, a upravo ih je ovo iskustvo i društvo s jednom lijepom Dalmatinkom odvelo u Dalmaciju gdje su sklopili i zanimljivo poznanstvo s novim prekooceanskim prijateljem. Naime, prilikom snimanja spota u Splitu na rivi naišli su na slučajnog prolaznika za kojeg se ispostavilo da je iz Pennsylvanije, a nije puno trebalo da zgodni Amerikanac završi i u spotu. Moglo bi se reći da je to njihova zelena karta do Amerike, ali ne brinite – neće naši Ljubavnici nigdje, barem ne za sada, ali glazbom su već otišli daleko i sada bi mogli još puno dalje.

Ljubavnici su ponovno “uboli” s lokacijom snimanja spota, a oduševljenje nije krio niti Mario Regelja, pjevač benda koji zajedno s Antonijom Šola potpisuje glazbu i tekst ovog ljetnog singla.
“Jako nam je drago što smo baš izabrali Split i Trogir za snimanje našeg spota, ipak se radi o dva prekrasna grada na našem Jadranu, a i sve ima smisla kada se radi o pjesmi koja pjeva o lijepim Dalmatinkama. Ovu pjesmu smo Antonija i ja odlučili posvetiti lijepim Dalmatinkama, ali i predivnoj Dalmaciji”, kaže Mario.

Sigurno je da Ljubavnici imaju novi ljetni hit ali rade užurbano na novim pjesmama, pripremaju se za nadolazeće koncerte i raduju se povratku na pozornice i svojoj publici. Za Ljubavnike glazba nema granica, a u subotu nastupaju na CMC festivalu u Vodicama gdje će “Lijepu ženu Dalmatinku” predstaviti i uživo na pozornici.

Naslovna fotografija: Matija Škalić