Izbornik

Gavrani na 14. CMC festivalu lete u novu avanturu

Prije dvije godine australski kontinent zamijenili su europskim, a melbournšku adresu zagrebačkom. Ovo ljeto Gavrani u svoj GPS upisuju – Vodice.

Sve popularniji obiteljski glazbeni trio predstavit će se singlom „Avantura“ koji donose na pozornicu CMC festivala u Vodicama. Biti će to debitantski nastup na festivalskoj pozornici sjajnog benda koji je kao službeni festivalski sastav već bio na CMC festivalu u Slavonskom Brodu, gdje su svirali na svim festivalskim događanjima, ali ne i na velikoj pozornici.

“Super smo raspoloženi, uzbuđeni i sretni s ovakvom prilikom. Nismo ovo očekivali, a cilj nam je uživati, družiti se s kolegicama, kolegama i napokon pokazati što možemo novom pjesmom. O festivalu smo čuli sve najbolje, a tako i da je postao jedan od najjačih u regiji. Jedva čekamo da publika čuje ljetnu „Avanturu“ i iskreno se radujemo”, rekli su Gavrani na prvoj pressici CMC festivala Vodice 2022. powered by Calzedonia.

Čini se da su oni u potpunosti spremni za svoju vodičku avanturu, a nadamo da se da će i uvijek raspoložena publika to prepoznati.

Foto: PR