Izbornik

Zlatko Pejaković u duetu s Ivanom Martićem Ivicom odaje počast svojoj Slavoniji

Dovoljno je reći: Zlatko Pejaković. Legenda domaće glazbe vraća se u Vodice i na omiljeni glazbeni festival čiji je postao zaštitni znak. Za nenadmašnog zabavljača pozornica je oduvijek bila „poseban svijet”, a ovaj put nastupiti će u duetu s poznatim pjevačem Ivanom Martićem Ivicom.

“Što se tiče pozornice, uvijek kažem svom bendu – ‘Dečki, kada dođemo gore to je Crkva, tu moramo biti u službi naroda koji je došao, da budu veseli i da ih napunimo dobrom energijom’. Ja već dugo tražim dobru pjesmu o Slavoniji, a ovo ne samo da je dobra pjesma nego je i toliko emotivna da sam progutao četiri-pet knedli dok sam to otpjevao“, opisao je svoj doživljaj pjesme i pozornice Pejaković.

Vodička publika će Pejakovića na pozornici gledati dvaput. Uz Mušketire, ali i uz poznatog pjevača dijaspore i vrhunskog zabavljača, Ivana Martića Ivicu, s kojim će izvesti duet “Moja Slavonijo”.

Debitantski je to nastup na CMC festivalu Ivanu Martiću Ivici, glazbeniku koji u svom radu gaji ljubav prema domoljubnoj pjesmi Hrvatske, Hrvatske Posavine te Bosne i Hercegovine. Nastupao je na brojnim manifestacijama diljem svijeta, na mnogima od njih već tradicionalno nastupa, a zato ga veseli i ovaj nastup u Vodicama.

“Već sam sad pun emocija i jedva čekam debitirati na CMC festivalu. Sve što nosim u sebi, to ću dati publici“, najavio je emotivan nastup Ivan Martić Ivica.

Spoj dva vanserijska zabavljača za vodičku publiku može značiti samo jedno – odličan ugođaj i nikad bolju zabavu 10. i 11. lipnja na rivi uz more.