Izbornik

Mile Perkov će u duetu s Igorom Cukrovom u Vodicama zaista biti “Svoj na svome”

Mile Perkov dobro je poznat vodičkoj publici, a “Svoj na svome” duet je s kojim će se na 14. CMC Festivalu predstaviti s prijateljem Igorom Cukrovom. Sasvim sigurno ništa nije teško kada pjevaš na domaćem terenu, ali su zato očekivanja uvijek velika.


Spot je sniman u Tribunju i Vodicama, dronom je uhvaćen divan pogled na vodički i šibenski arhipelag, a cijeli video obogaćen je i predivnim zalaskom sunca.

 “CMC festival u Vodicama mi predstavlja početak iznimno duge i naporne sezone, ali kad u sezonu uđeš s ovakvim događajem, ništa ti nakon toga nije teško. Ovogodišnja pjesma nastala je prije koju godinu i iznimno mi je zadovoljstvo što ove godine ponovno s mojim velikim prijateljem Igorom Cukrovom zajedno pjevam tu pjesmu. Pjesma govori o ljubavi prema domovini i svevremenskoj poruci koju nama naši roditelji ostavljaju, a koju ćemo i mi svojoj djeci ostaviti“, najavio je suradnju i emotivan nastup Mile.

Igor Cukrov nam je dobro poznat po svom nastupu na Euroviziji gdje nas je, uz Andreu Šušnjaru, predstavljao pjesmom “Lijepa Tena”. Dvojac Perkov – Cukrov pjevali su zajedno već prije desetak godina, a sada su se odlučili predstaviti na najvećem festivalu domaće glazbe hitom “Svoj na svome”.

Pjesma je to za koju je glazbu i tekst Mile Perkov napisao sam, a za aranžman koji je upotpunio pjesmu pobrinuo se Ante Toni Lasan.