Izbornik

Kornelija će pjesmom “Briga me za sve” oraspoložiti cijelu vodičku rivu

Mlada nada, talent i snaga, sve je to Kornelija koja ove godine po prvi puta dolazi na CMC festival gdje će nastupiti samo nekoliko dana prije proslave 17. rođendana! Ona time staje uz bok najvećim imenima domaće i regionalne glazbene scene.

Kornelija će u Vodicama nastupiti s pjesmom “Briga me za sve”, a uz nju dolazi i jedna rijetka zanimljivost. Kod prijave na Festivalautori pjesme Ivan Zečić i Miroslav Zečić su do zadnjeg trena dvojili oko odabira naziva pjesme. Na kraju su ipak odlučili da pjesma ima dva imena te joj dodijelili dodatni naziv “Uvijek u banani”. To se naknadno pokazalo izuzetno korisnim, jer se na festivalu pojavila još jedna pjesma s istim nazivom “Briga me za sve”. Tako nešto nitko nije mogao predvidjeti, pa je prava sreća da su autori sasvim slučajno pjesmi dodijelili dva naziva. Za moderan aranžman i vrhunsku glazbenu produkciju zaslužan je ZETZ.

“Stvarno mi je velika čast biti na ovako velikom i jakom festivalu. To mi je ispunjena želja i snovi mi se ostvaruju. U pjesmi se spominje banana i nekako smo išli na to da bude pamtljivo, a takav će biti i scenski nastup. Vidimo se u Vodicama“, najavila je Kornelija.

Vodice, festival, banane… Bit će to pravi početak ljeta za Korneliju, ali i za sve poklonike dobre glazbe u Vodicama.