Izbornik

Dino Petrić ponovno će izmamiti plesne pokrete vodičke publike pjesmom “Dalmatinsko srce”

Dalmatinski slavuj Dino Petrić ponovno stiže u Vodice. Nakon prošlogodišnjeg singla “Desi se” ostavio je publiku žednu nastavka.

Dino će ove godine opjevati “Dalmatinsko srce” koje će vodičkoj publici sigurno zatitrati kad uživo čuje tu glazbenu poslasticu. On publiku oduševljava svojim vokalom i energijom, a u Vodicama neće biti ništa drugačije. Glazbu potpisuje Raay, stihove Nenad Ninčević, dok su aranžman u suradnji napravili Raay music i Krešmir Tomec.

“Za mene CMC festival predstavlja najveći festival zabavne glazbe u Hrvatskoj, puno velikih imena, mogućih suradnji i prijateljstava. Pjesma ‘Dalmatinsko srce’ priča moju priču, priču odlaska s otoka Hvara za snom koji sam imao već kao dijete i o ostvarenju tog sna. Tu priču smo napravili kao ljubavnu priču da približimo ljudima tu sliku. U Vodice dolazim s puno, puno dobre volje i energije“, uzbuđeno je ispričao Dino i najavio sjajan nastup.

Ovog ljeta osim na CMC festivalu u Vodicama, Dina Petrića očekuju i druge koncertne obaveze kojima se nakon dvije pandemsijke godine izrazito veseli.