Izbornik

Lidija Bačić Lille će na vodičkoj pozornici predstaviti “Mucho loco”, a također i zablistati u punom “Sjaju” u duetu s Fatmirom Sulejmanijem

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha sa Žanamari i hita “Stop”, Lidija Bačić Lile vraća se na CMC festival. Lille će ovog puta zaluditi vodičku publiku novom pjesmom “Mucho loco” za koju je glazbu napisao Branimir Mihaljević, stihove Fayo, a za aranžman su se zajednički pobrinuli Branimir i Marko Mihaljević.

“Najbolja stvar kod CMC festivala je dobra zabava među nama kolegama pjevačima koje će sigurno opet biti. ‘Mucho loco’ je prava ljetna pjesma za ples i opuštanje, a ‘Sjaj’ je jedna moćna power pop pjesma i bit će to odlična kombinacija na ovogodišnjem festivalu. Dođite u što većem broju da se zabavimo“, rekla je o pjesmama Lidija Bačić Lille i pozvala publiku da dođe u Vodice 10. i 11. lipnja.

Osim s “Mucho loco”, Lille će i s Fatmirom Sulejmanijem zablistati izvedbom pjesme “Sjaj”! Fatmiru je možda ovo tek prvi put na CMC festivalu, ali u društvu prave Dalmatinke zasigurno će biti razloga za veselje i dobru izvedbu na pozornici.
“S obzirom da ja preferiram festivalski žanr, jako mi je drago da sam došao na taj nivo da budem dio festivala. Najveći ‘krivac’ za suradnju je Fayo, a mi smo vidjeli da naši glasovi zajedno lijepo zvuče i da ih je publika dobro prihvatila. Prvi korak u suradnji je bio CMC festival i mislim da je to super za nas“, opisao je suradnju Fatmir Sulejmani.

Glazbu za fantastični singl “Sjaj” napisao je prošlogodišnji sudionik CMC festivala, Amir Kazić Leo, a za stihove je zaslužan Fayo. Aranžman pjesme rezultat je suradnje Arela Češljara i Mehe Radovića. Dva dana festivala znači i dva dana borbe s morem, suncem, soli i hrpom zanimljivog društva, a Fatmir će se sigurno dobro pripremiti za svoj dolazak u Vodice kako bi oduševio publiku i stekao nove simpatije u Hrvatskoj.

Foto: Karla Matulina